Zveza tabornikov Slovenije in Društvo tabornikov Rod Močvirski tulipani organizirata 63. ROT v okolici Ljubljane.

ORGANIZATOR

rod Močvirski tulipani

Društvo tabornikov rod Močvirski tulipani je neprofitna vzgojna organizacija za mlade, ki deluje v Ljubljani na Viču in ima za sabo že 55 let neprekinjenega delovanja. Smo člani Zveze tabornikov Slovenije.

www.mocvirc.si

ORGANIZATOR

Zveza tabornikov Slovenije

Smo prostovoljno, nepolitično in nepridobitno vzgojno gibanje za mlade, odprto vsem, ne glede na raso, spol, prepričanje, socialni položaj ali druge osebne okoliščine. Zavzemamo se za celovito vzgojo, ki spodbuja razvoj v odgovorne, angažirane, avtonomne in solidarne posameznike.

www.taborniki.si

Ekipa

Tekmovanje organizira ekipa zagnanih prostovoljcev iz rodu Močvirski tulipani, na pomoč pa nam bodo priskočili tudi prostovoljci iz rodov po celotni Sloveniji. Spodaj predstavljamo ožjo organizacijsko ekipo, ki skrbi, da bo tekmovanje potekalo kot po maslu.

Aljoša Rebolj, vodja tekmovanja

Finančni matematik z veliko ljubeznijo do taborniških tekmovanj. Vodja NOT-a leta 2016 se je po letih tekmovanja na ROT-u opogumil in prevzel vajeti organizacije tega tekmovanja.

Žiga Brenčič, vodja nalog

Bivši načelnik rodu in načelnik za finančno-materialne zadeve v MZT.

Spet so me pr tabornikih nafarbal, da neki delam.

Urban Žnidaršič, traser

Dolgoletni tekmovalec na taborniških tekmovanjih, član ekipe Winxice, traser NOT-a in ljubitelj skice poti. Najbolj je srečen, če mu daš v roke karto in ga pošlješ v gozd. Če je v tem gozdu še kakšna vrtača, pa še toliko bolje <3

Urban Lečnik Spaić, generalni sekretar

Trenutni načelnik rodu, ki raje organizira, kot tekmuje. 3x tekmoval na ROTu “pod prisilo”, tokrat pa se organizaciji ni izognil.

Dren Dolničar, logistika

Trenutni gospodar rodu, 2-kratni vodja logistike na NOT-u, večletni mentor na BVN tečaju.

Erik Petrov, bivak

Strojni tehnik, sedaj študira strojništvo na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Specialist BVN in konstrukter večjih pionirskih objektov. Prostovoljni operativni gasilec.

Brina Foški, sponzorstva

Sem bodoča profesorica španščine, ki svoj čas z velikim veseljem preživlja z otroki. Le ti mi omogočajo, da izrazim svojo igrivost in razigranost. Že od majhnega se ukvarjam z orientacijskim tekom, ki je bil tudi povod mojega udejstvovanja v taborništvu. Meni se lahko zahvalite za imenitni nagradni sklad.

Ema Dedić, finance

V prostem času študentka medicine, v rodu pa deluje kot blagajničarka in bolničarka/specialistka prve pomoči.